PRX-T33 No Needle Skin Booster

Zaandam

De PRX-T33 Booster is meer dan een alleen een peeling!

Voor iedereen die meer wil dan een peeling, maar geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan, is de PRX-T33 Booster de oplossing. Deze skin booster geeft de huid een frisse oppepper en al na één behandeling zul je merken dat je huid gladder en steviger aanvoelt.

PRX-T33 No Needle Skin Booster

PRX Therapy is een uniek Pro-Age Concept, ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen.

Dit is een nieuwe behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de huidstructuur en huidconditie. De werkzame componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door deze unieke samenstelling kan deze booster de huid op verschillende huidlagen verbeteren. De booster is een collageen stimulator, stimuleert de huidvernieuwing en vertraagt daardoor het verouderingsproces. De huid zal verstrakken en rimpels of lijntjes zullen zichtbaar verdwijnen. Het resultaat is een herstelde teint en elasticiteit van de huid. Maar deze booster is ook in te zetten bij een jonge huid, omdat onzuiverheden en mee-eters doelgericht worden aangepakt.

Hoe werkt de Booster?

Tijdens de behandeling wordt het PRX-T33 serum aangebracht op de huid. Zodra de eerste laag is ingetrokken, wordt er een nieuwe laag aangebracht. Hoeveel lagen er uiteindelijk nodig zijn, is afhankelijk van je huid. Je kunt tijdens de behandeling een prikkelende sensatie verwachten. Na de behandeling wordt de huid gereinigd en zie je direct dat de huid frisser, stralender en jonger oogt. De dag na de behandeling kan de huid ietwat rood zijn, maar dit zal binnen een dag weer wegtrekken. Ook kan er lichte vervelling optreden, maar geen zorgen, dit is een teken dat de huid zich aan het vernieuwen is.

Deze booster is geschikt voor elk huidtype. Zowel de jonge, gevoelige, slappe, of verouderde huid kan met de PRX-T33 Skin Booster behandeld worden. Maar ook littekens worden met de de behandeling aangepakt. Het resultaat zal bovendien ook voor iedereen hetzelfde zijn: een gladde, volle en stevige huid. Dit maakt de PRX-T33 Booster ideaal voor elk huidprobleem!

VOORDELEN

  • Intensieve hydratatie
  • Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
  • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
  • Aanmaak van collageen en elastinevezels
  • ​Direct zichtbaar effect
  • Geen frosting
  • Geschikt voor alle huidtypen 
  • Werkt in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals bindweefselmassage, microneedling, injectables, PRP.

Optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat raden we aan om de PRX-T33 Booster te combineren met een Dermapen behandeling. Met de Dermapen maken we microscopische gaatjes in de huid. Hierdoor wordt het herstelproces van de huid geactiveerd. Deze zal zich vernieuwen en meer collageen aanmaken. Wat deze behandeling zo goed te combineren maakt met de PRX-T33 Booster, is het feit dat de Dermapen de huid meer vatbaar maakt voor het opnemen van verzorgende huidproducten. De peeling wordt daardoor veel beter in de huid opgenomen, waardoor het resultaat nog beter zal zijn. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig met de No Needle Skin Booster PRX-T33?

De No Needle Skin Booster PRX-T33-behandeling zorgt voor een belangrijke boost, zonder zichtbaar te vervellen. Normaal gesproken zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende, steeds met een pauze van 7 tot 10 dagen. Dat kan eventueel in de zomer, al is het dan belangrijk om de huid goed te beschermen met een dagcrème en zonnebescherming.