Permanente make-up

Zaandam

Verzorgd en stralend uiterlijk

Permanente make-up (PMU) is de perfecte oplossing voor een altijd verzorgd en stralend uiterlijk onder alle omstandigheden. Het is ideaal voor bijvoorbeeld mensen die allergisch zijn voor make-up, veel sporten of een eyeliner willen maar dit niet goed zelf kunnen aanbrengen.

Hairstrokes brows

Hairstrokes geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Powder brows

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Eyeliner

Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag sprekende ogen wilt hebben, zonder dat u enige moeite hoeft te doen én met een lijn die onmogelijk kan uitlopen. Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet.